Bezglutenowe gnocchi z pomidorem 500 g -

Ziemniaczane gnocchi z pomidorami Ocelio to doskonały dodatek do pysznych włoskich sosów. Delikatny smak zawdzięczają połączeniu rehydratyzowanych ziemniaków, mąki ryżowej, skrobi ziemniaczanej z suszonymi pomidorami. Miękkie kluseczki gotowe są do podania już po kilku minutach – wystarczy wrzucić je do gorącej, osolonej wody i wyjąć po dwóch minutach od wypłynięcia. Gnocchi Ocelio są bezglutenowe, dlatego bez obaw mogą spożywać je osoby na diecie bezglutenowej i chore na celiakię.

– błyskawiczne przygotowanie

– bezglutenowe

– pomidorowy smak

Korzystając ze strony akceptujesz politykę prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close