Bezglutenowe gnocchi ze szpinakiem 500 g -

Bezglutenowe ziemniaczane gnocchi ze szpinakiem Ocelio są delikatnym i błyskawicznym w przygotowaniu uzupełnieniem wszelkiego rodzaju włoskich sosów, np. napoli, bolognese lub pesto. Połączenie rehydratyzowanych ziemniaków, mąki ryżowej i skrobi ziemniaczanej gwarantuje bezglutenowość, a dodatek suszonego szpinaku sprawia, że kluseczki nabierają wyjątkowego smaku i charakterystycznego koloru. Gnocchi Ocelio wystarczy wrzucić do gorącej, osolonej wody i wyjąć pod dwóch minutach od wypłynięcia.

– błyskawiczne przygotowanie

– bezglutenowe

– ze szpinakiem

Korzystając ze strony akceptujesz politykę prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close