Bezglutenowe gnocchi ziemniaczane 500 g -

Bezglutenowe ziemniaczane gnocchi Ocelio o naturalnym smaku to tradycyjny włoski dodatek do wszelkiego rodzaju sosów, m.in. napoli, bolognese lub pesto. Gnocchi gotowe są do podania po zaledwie kilku minutach. Delikatne i miękkie kluseczki powstają z rehydratyzowanych ziemniaków, mąki ryżowej i skrobi ziemniaczanej, dlatego pozostają bezglutenowe. Z pewnością przypadną do gustu wszystkim domownikom, nawet tym najmłodszym. Gnocchi Ocelio wystarczy wrzucić do gorącej, osolonej wody i wyjąć po dwóch minutach od wypłynięcia.

– błyskawiczne przygotowanie

– bezglutenowe

– naturalny smak

Korzystając ze strony akceptujesz politykę prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close