Ocelio Mieszanka do wypieku pizzy 500g -

Bezglutenowa Mieszkanka do wypieku pizzy i focaccii marki Ocelio sprawia, że przygotowanie włoskich specjałów staje się proste i szybkie. Dzięki zawartości dwóch rodzajów skrobi, z kukurydzy i tapioki, oraz mąki ryżowej możliwe jest osiągnięcie doskonałej konsystencji ciasta. Wystarczy zmieszać 250g Mieszanki do wypieku pizzy z 25g drożdży rozpuszczonych w 150 m wody oraz 10 g oleju, aby uzyskać gotowe ciasto. To sprytny sposób na pyszne spotkanie ze znajomymi lub rodzinne, filmowe popołudnie.
– bezglutenowa
– duża zawartość błonnika
– produkt odpowiedni dla wegan

Korzystając ze strony akceptujesz politykę prywatności

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close